Meniu

LIVRARE GRATUITA la comenzile de peste 90 de lei in Bucuresti, respectiv 150 in Ilfov

Zilnic 10:00 - 17:00

0741242707

Livrare gratuita

Bucuresti si Ilfov

Comanda 

Comanda se poate face online pe site cat si telefonic la numarul  de telefon 0741242707

 

Livrarea 

Livrarea este Gratuita si minimul de comanda in functie de zona de livrare.

Zonele de livrare si comanda minima : Bucuresti – comanda minima 90 lei  sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6

Popesti Leordeni – comanda minima 90 lei 

In Ilfov livram in urmatoarele localitati si comanda minima este 150 lei Comuna Berceni Jilava Magurele Bragadiru Chiajna Chitila Mogosoaia Otopeni Tunari Stefanestii de Jos Voluntari Dobroiesti Comuna Pantelimon

Program livrari : Luni – Duminica 10:00-21:00

Telefon pentru livrari : 0741242707

Plasarea Comenzii

Comenzile se plaseaza online pe site-ul www.Bunataria.ro,  sau telefonic la numarul 0741242707. Dupa efectuarea comenzii, veti primii un mail de confirmare. Fiecare comanda se face individual si puteti selecta gradul de sarare al preparatului,  Va rugam sa completati la „comentarii” daca aveti preferinte privind comanda (exemplu : fara usturoi, cu mai putina ceapa, nepicant..etc)

Comanda se livreaza in maxim 24 de ore. Fiecare comanda este gatita special pentru dumneavoastra. Produsele sunt livrate in recipiente de unica folosinta. Recomandam consumarea preparatelor in termen de 2-3 zile de la data  scrisa pe eticheta. si pastrate la o temperatura de 2-6 grade.

Mancarea se gateste in ziua livrarii!

 

Plata 

Plata se poate face prin 3 metode :

  • online pe site
  • cu POS-ul la livrare
  • numerar la livrare
 

Metoda de plata cu cardul prin VivaWalett 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron),  MASTERCARD si AMERICAN EXPRESS Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Bunataria Pentru mai multe informatii privind platile dvs online, ne puteti contacta la : email : support@vivawallet.com  telefonic : 0312296150

Pot sa las Bacsis ?

Nu este obligatoriu, dar livratorul se va bucura daca veti lasa. Bacsisul se fiscalizeaza doar pentru platile electronice ( card si online)

Bauturile

Bauturile se pot comanda doar impreuna cu mancare, acestea neintrand in minimul de comanda acceptat.

Niekedy nás ženy hádzajú. Dokonca aj vaše obľúbené ženy, ktoré absolútne nie sú dobré. Čokoľvek Soul Monsters a Biorobobs oceľ, z hľadiska dámy, nie sme, také triky sú niekedy dosť nahnevané. Kým nezačneme robiť niekedy nebezpečné pre život nezmyslov: ponáhľame sa z lieky online zaznamenávame v cudzieho légii alebo robíme fúzy.
Cos de cumparaturi
Sign in

No account yet?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor

Meniu
0 Contul Meu
0 items Cos