Ciulama de pui cu ciuperci

(3 customer reviews)
SKU: N/A

Bunataria - Pentru mesele în familie!

15 % DISCOUNT LA PRIMA COMANDA

#15PRIMA

61.00 lei115.90 lei

Câștigați până la 3.477 Bunataria Pluss.

  • Livrare Gratuită în BucureÈ™ti È™i Ilfov
  • vegetable_2153786 Mancare gatita la Oala
Gatim sanatos, proaspat, gustos si fara aditivi, retetele putand fi  adaptate  in functie de dorintele dvs
  • Pozele sunt cu titlu Informativ
  • Bunatatile sunt livrate in recipiente de unica folosinta ce pot sa fie depozitate in frigider.

Payment Methods:

Descriere

Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente : piept de pui, ciuperci, faina, sare, piper, unt, foi dafin, marar

Cantitate : 1kg  / 2kg

Fiecare preparat se gateste individual.

Gatim sanatos, proaspat, gustos si fara aditivi, retetele putand fi adaptate in functie de dorintele dvs.

Preparatele sunt livrate in ambalaje de unica folosinta.

Va livram Ciulama de pui cu ciuperci rapid si in siguranta.

Ingrediente Complete :

Culama de pui cu ciuperci. 1 kg

Piept de pui 180-200 gr, unt 100 gr(smantana din lapte de vaca 65% grasime), apa, faina 100 gr(faina alba superioara de grau, obtinuta prin macinarea graului), ciuperci 100 gr, marar 5 gr, gran cucina 10 ml (apa, uleiuri si grasimi vegetale, zara praf, amidon modificat din porumb, maltodextrine, stabilizatori, gum de guar E412) guma din seminte de carruba E410, lecitina din soia ( E322)

Alergeni :  lapte, grau, soia, zara

Valori nutritionale medii / produs (1 kg)

VALUARE ENERGETICA 1262.5 KCAL
Grasimi 21.5 g
din care : Acizi grasi saturati 37.95 g
Glucide 82.7 g
din care : Zaharuri 3.45 g
Fibre 4.55 g
Proteine 69.35 g
Sare 5.89 g

Customer Reviews

3 reviews for Ciulama de pui cu ciuperci

  1. Verified owner Anonymous (verified owner)

    ComandaVerificata
    0
    0
  2. Verified owner Laura G. (verified owner)

    ComandaVerificata
    0
    0
  3. Verified owner Ileana Stanescu (verified owner)

    Foarte buna.

    0
    0
Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *